2012-06-20_Sommeravslutning 8+9.trinn 154.JPG

SOMMERAVSLUTNING FOR 8. OG 9. TRINN

Sommeravslutningen for 8. og 9. trinn er en uhøytidelig avslutning på skoleåret. Avslutningen består blant annet av sceniske innslag. Sang, dans, spill på instrumenter, skuespill, opplesninger, taler, sjonglering er eksempler på slike innslag. På dette arrangementet trenger vi også en eller to konferansierer. Avslutningen gjennomføres i Tranbyhallen og er alltid på årets siste skoledag før sommerferien. 

2016-06-21_Sommeravslutning for 8 og 9 trinn (125).JPG
2016-06-21_Sommeravslutning for 8 og 9 trinn (286).JPG

SOMMERAVSLUTNING 2019

Sommeravslutningen for 8. og 9. trinn 2018 gjennomføres siste skoledag som i år er (-).

PÅMELDINGSSKJEMA FOR SCENISKE INNSLAG

Det er lurt å være tidlig ute med planlegging av innslagene til sommeravslutningen. Meld deg på tidlig, så vil du få veiledning videre. Her melder du deg dersom du vil være konferansier, eller om du vil bidra alene eller sammen med andre med sceniske innslag. Minner om at samtlige påmeldte innslag skal godkjennes før du ev. er sikret deltagelse. Eventuelle spørsmål kan rettes til David R. (trykk på "Kontakt" i menyen ovenfor eller send en melding på Facebook).

Påmeldingsskjemaet nedenfor vil være tilgjengelig t.o.m. (-) (frem til midnatt - natt til mandag). Påmelding må skje innen fristen!

Fill out my online form.

Har du problemer med skjemaet, bør du ta kontakt med David R. for teknisk support.